уторак, 22. септембар 2015.

Quick memo - FALL

Kad noći počinju da budu duže, a vreme postaje sve hladnije, odlično je vreme za šolju čaja i sveže napisan post. Jesen. Volim je, a mrzim. Mrzim, al' volim.
Kišni dani pod ćebetom uz šolju čaja sa ukusom jabuke i cimeta i sa par kapi limunovog soka. Mirišljave sveće, čupave čarape, penušave kupke. Hladne večeri, oversized džemperi, kape, šalovi, rukavice. Tamna senka za oči sa zlatnim šimerom i purpurne usne. Maglovita užurbana jutra uz brzi doručak od mlevene plazme i mleka sa bananom i medom i šoljom gorke kafe. Slojevito oblačenje u jesenjim tonovima. Mirisi jeseni...




13 коментара:

  1. Koliko divan post! Ja sam oduševljena ☺
    Ako se gleda sa vedrije strane, i jesen može biti lepa. Jedino što me jako nervira je kiša... Tada nastaje opšti haos u gradu, nemoguće je stići do škole ili bilo kog odredišta, budeš sav mokar... :-/ Ali zato jesen ima i svoje dobre strane ☺
    Meni je i jedna od asocijacija Noć veštica. Iako se kod nas ne proslavlja, planiram da ove godine osmislim neki kostim i sa drugaricom da provedem to veče na lep način :)

    Girly world

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom. Trudim se da u svemu vodom lepsu stranu, pa i u kisi. Jesam meteoropata, ali se trudim za uzivam i u njoj. Btw, jesi li znala da miris kise smanjuje stres za 60%? :)

      Избриши
  2. Odlican post. Kao da citam Adrijanu sa Kapege :D SUper slike

    ОдговориИзбриши
  3. Inače nisam voljela to godišnje doba, ali jesen je divna na razne načine. Šareno lišće, tamnije boje, kiša, dekice... :) Super post.

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ranije ono za mene bilo najomrazenije godisnje doba, ali sam naucila da u njemu nadjem pojedine stvari koje volim, kao sto su bordo karmini i odeca, pa sam ga tako zavolela.

      Избриши
  4. Fantastično napisan post! Ja bih želela samo da znam šta si ovo stavila pored banana, haha, jako simpatično izgleda. Prva slika je kao tumblr aaa *_*

    bluebaby204.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao sto pise u postu, mlevena plazma sa mlekom je u pitanju :)

      Избриши
    2. Pročitala sam to, ali mi nešto nije imalo sličnosti, haha. Hvala na odgovoru, u svakom slulaju.

      Избриши
  5. Slike su perf!! I evo me sad ceckam bananu za taj brz doručak koji jedem u 97% slučajeva. Ja sam pisala baš nešto slično u jednom od predhodnih postova pa ako nađeš vremena pročitaj. Inače ovaj mini tekst je savršen. Tako malo reči, a tako puno kaže.

    svetjednedevojke.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Bože koliko imaš dara za pisanje i slike! Fantastično! ♥☺

    http://fashionholicyeahh.blogspot.rs/2015/09/glambox-otvaranje-avgustseptembar-2015_23.html

    ОдговориИзбриши
  7. Ne mozes da verujes koliko uzivam u svakom tvom postu!Prosto nikada ne znam sta je lepse,slike ili tekst!Recepte sam vec prepisala u svescicu i vec veceras cu da ih isprobam <3!

    Na mom blogu je GIVEAWAY------>perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши