недеља, 13. септембар 2015.

My perfect morning!


Dugo je naziv današnjeg posta stajao u mom blogo-planeru kao ideja za neko od narednih javljanja. Još duže se ta ideja motala po mojim mislima. Ovih dana konačno su okolnosti bile na mojoj strani pa je planirani post mogao da se realizuje.

Nisam jutarnji tip osobe, mada bih volela da jesam. Što volim kad ustanem rano, pre alarma, a osećam se odmorno. Protegnem se malo ispred otvorenog prozora, popijem čašu vode i dan može da počne.
Nakon što sam aplikaciju Aqualert „dopunila“ sa 200ml, odlazim u kupatilo i obavljam rutinu umivanja. Trudim se da bude što jednostavnija. Umijem se piling-kupkom za lice od Neutrogene da se malo razbudim, stavim dezodorans, balzam za usne i namažem kremu na ruke.


Pošto ću kasnije raditi vežbe, prvi obrok mi je lagan. Uglavnom je to soothie ili samo iseckano voće.


U poslednje vreme trudim se da redovno vežbam, razmenjujem mišljenje o raznoraznim aplikacijama sa prijateljicama, no još uvek nisam naišla na „onu pravu“. (Ponekad iskoristimi i neki youtube snimak kao vodič.)


Nakon 20-ominutnog vežbanja – brzinsko tuširanje, pa „pravi“ doručak. Ne trudim se da jedem preterano zdravu hranu, ali izbegavam grickalice i gazirana pića. Danas na meniju – sendvič sa ćurećim prsima, paradajzom i pavlakom. Ne moram da napominjem da uz doručak ide kafa. A posle toga voćka.


Posle doručka bih trebala da završim svoje obaveze, ali pošto je ovo moje savršeno jutro, nemam ih. Zato uzimam svoj lap top i u dvorištu, dok završavam onu voćku od posle doručka, proveravam društvene mreže, kuckam novi post, ili tražim inspiraciju za isti na pinterestu.

Ovako bi izgledao jedan moj off day, a uglavnom je jedan dan vikenda takav. Ostatak dana bih iskoristila za fotografisanje za post, neki diy, druženje ili odmaranje. Ako želite da vidite my perfect night post, pišite mi u komentarima ili na mail. 

30 коментара:

  1. Tako nekako izgleda i moje 'savršeno' jutro. Post je odličan kao i uvijek. :)

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, 'savršeno' jutro nam je prilično slično :D Volela bih da vidim 'perfect night' post! Ja sam zadivljena i očarana, imaš preelepeee slike!♥
    geeklychiconmyway.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Divne fotografije! Ogladnela sam uz sliku tvog doručka. :) Obavezno piši i perfect night post, ovaj mi se baš, baš dopao. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Sviđaju mi se slike! Nameračila sam se na Neutrogenovu piling-kupku pa bih samo želela da mi kažeš tvoje mišljenje o njoj. I da, želim Perfect night post, naravno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I da, jel ta krema za ruke Nivea soft?

      Избриши
    2. Piling kupka mi za sad odgovara. Zapravo, ovo je jedina umivalica koja mi odgovara. Cak je i Nivein gel kojim sam u pocetku bila odusevljena i o kome sam pisala, posle nekog vremena poceo da izaziva crvenilo na mom licu.
      Imam osecaj da mi je koza nakon pilinga ne samo meksa vec i hidriranija. Videcemo kako ce se pokzati u daljem periodu :)

      Избриши
    3. Sigurno kupujem piling kupku! Gde si pisala o Niveinom gelu, ja sam pročitala sve tvoje postove i nigde ne mogu da se setim?
      Ja koristim onu Niveinu kremu u plavoj limenoj kutijici, klasična, i prilično sam zadovoljna njome, mada dosta ljudi ima pozitivno mišljenje o Nivea soft kremi, a ja se plašim da je kupim da je ne bih bacila na kraju, pa te molim da mi kažeš i o njoj nešto, totalno sam smetnula sa uma da te pitam gore.

      Избриши
    4. Izvinjavam se sto odgovor malo kasni. :(
      O Niveinom gelu sam pisala u januarskim favoritima. A sto se tice Nivea soft kreme - klasicna krimica, ne mozes da pogresis. Ja je volim vise u onoj u plavoj kutijici jer mi je ona mnogo gusta i masna. :)

      Избриши
  5. Divan post, predivne fotografije :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post,slike su ti savrsene kao i uvek <3!Prosto obozavam tvoj blog <3 :-)!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Slike su prelepe. Pimetila sam da cesto slikas iz picije perspektive, to je super , ali nekada malo promeni♥
    Ja odavno planiram da kupim taj piling za umivanje.
    Super post♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, to mi je omiljeni tip fotografije.
      Kad slikam za post, slikam iz vise uglova, ali na kraju mi se ipak one iz pticije perspektive najvise dopadnu pa njih izaberem :)

      Избриши
    2. Mislim da, kad se recimo slika obrok ili nešto slično, mnogo bolje vidi iz ptičje perspekive i takođe sam primetila da Luna ima mnogo takvih slika ali ponekad stavi i drugačije slike, što je baš zanimljivo. Smatram da sve blogerke treba da imaju neki svoj stil pisanja i fotografisanja, što Luna totalno poseduje. Dakle, savetujem da jednostavno nastaviš da pišeš ovako kako pišeš, i da slikaš ovako kako slikaš, odnosno, kako misliš da je najlepše. Odličan post!

      Избриши
    3. Hvala, Angelina. Sve dok se meni svidja, ne planiram ista da menjam, ali sam uvek otvorena za sugestije :)

      Избриши
  8. Slike su perfektne, a tekst jos odlicniji. Moje ,,savrseno'' jutro je skoro isto, samo sto ne radim vezbe. Obavezno napisi i Perfect Night Routine :)

    ОдговориИзбриши
  9. Nemoj mooolim te da se ljutis ali ti meni mnogo licis na janu dacovic!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, sto bih se ljutila? Ne znam gde si mogla da uocis bilo kakvu slicnost, kad ona snima, a ja pisem? :)

      Избриши
    2. Ma neeee tako, nego likom!

      Избриши
    3. O, pa ja Janu Dacovic smatram lepom, tako da cu ovo shvatiti kao kompliment. :)

      Избриши
  10. Divan post,eh kad bi takvo bilo svako jutro.
    Obavezno napisi i Perfect Night post.
    Slike su zaista prelepe :) ♥

    ОдговориИзбриши
  11. Prelep post.Mnogo me odusevljavaju tvoje slike, ne samo sa ovog posta vec inace. :)

    http://saskascloud.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Moram reći da i mene podsjećaš na Janu xD Jako dobar post <3 smijem li pitati, koji program koristiš za uređivanje slika? Mislim konkretno na prvu sliku, banner posta :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Od kako koristim profesionalni foto aparat retko kad koristim bilo koji program. Ponekad promenim kontrast ili jarkost boja i dodam logo. To radim u photo scape-u, jer se ne snalazim u photoshop-u, a i ovaj mi zavrsava posao. A prvu sliku sam napravila na picmonkey-u, da bih mogla da podesim transparentnost kruga. :)

      Избриши
  13. Slike su predivne,svaka čast!Ovako bi izgledala i moja 'savršena' rutina,ali imam mnogo obaveza tako da ništa od toga. :) Preodličan post!

    elyandyou.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Nekako sam tek sad dograbila internet i eto skrolujem po blogeru i najđem na ovaj post. Kako se svo ovo vreme krio od mene ni sama nisam svesna, ali eto sad ga čitam po drugi put... hahahahah.. Imaš zavidnu rutinu moram ti priznati. Pa čak i kada imam malo slobodnog vremena nekako nisam u stanju da ga rasporedim tako kvalitetno. Što se tiče vežbi ja ti iz iskustva kažem da te aplikacije nisu baš najslavnije rešenje i preporučila bih ti youtube snimke. Meni nekako najviše odgovara popsugar fitness i joga with adrian pa pogledaj ako vremena nađeš... eto ja odužila i ovako bi mogla do beskonačnosti da ćaskam sa ovako divnim osobama no Don Kihot od Manče mi neće oprostiti to dokoličareje. Pa odličan post ako već nisam pomenula i prelepe su slike...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Tamara, na uvek predivnim recima i na tome sto si podelila kanale sa mnom. Pogledacu ih svakako vec danas. :)
      Sto se organizacije tice, moram da priznam da sam "nova". Donedavno sam bila kampanjac i svoje slobodno vreme provodila uglavnom za kompjuterom. Onda su me malo postovi, malo snimci, a malo sam i ja samu sebe inspirisala (ili naterala) da promenim rutinu. Dan mi je od tada mnogo duzi i ja sam mnogo produktivnija. :)

      Избриши