субота, 18. јул 2015.

Perfect Summer Coffee!


Od ekstremnih sportova preferiram gledanje pola sezone novootkrivene serije za jednu noć. Oči crvene od neprekidnog buljenja u ekran, šake hladne od činije sa sladoledom i kapci teški kao olovo. Ali, zar da odem na spavanje i ne saznam čija je ono ruka što je gurnula kvazi Esmeraldu niz stepenice?! Nikako. Smućkaću još jednu, eventualno sedam, friz kafa i biće sve okej.
I, pogađate, kada sam ugledala sladoled i kafu, na pamet mi padne ideja koju sam poželela da podelim ovde. Kesicu gorke instant kafe "istresla" sam u 1dl hladne vode, dodala malo mleka, malo (neumućene) slatke pavlake, par kockica leda i kuglu sladoleda. I voila friz kafa sa milion kalorija (savršena za kasne (čitaj: rane jutarnje) sate) je pred vama.



24 коментара:

  1. Pravila sam nesto slično pre neki dan.. hahahaha kafa u svako doba godine u svim oblicima svoje savršenosti.. lepe slike.. Koje serije gledas jer sam ja evo upravo završila 4 od početka leta.. hahha treba mi neka ideja..hahaha. Odličan post!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pretpostavljam da sam jedina koja je tek sad pocela da gleda PLL, tako da nju pratim, a paralelno gledam i Suits. Ako nisi gledala person of interest - pocni! :D

      Избриши
    2. Hahhhaaha ja sam pll počela počrtkom meseca i juče sam završila poslednju epizodu.. sad razumem to kasno u noć zveranje po ekranu hahah i sama sam to radila. Idem da vidim to person of interest jer mi zvuči izuzetno zanimljivo. Detektivska priča?!

      Избриши
    3. Ne bas. Svaka epizoda ima zaseban zaplet, i pricu, ali je ideja ista - otkrivaju se mete napada i zasticuju :)

      Избриши
  2. Ja sam opsednuta hladnim kafama, mogla bih da ih pijem umesto vode. :D I često eksperimentišem poput tebe, samo što se trudim da to eksperimentisanje zaboravim u časovima kada sam najsklonija gojenju. :D Inače, ovo je super napisano, kao i uvek kada si ti u pitanju!

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam neki ljubitelj kafa, ali ovo izgleda bas ukusno! I ja buljim do kasno u noc, u neku seriju... ☺♥

    ОдговориИзбриши
  4. Juče sam odgledala celu prvu sezonu Pretty Little Liars, najgora sam, znam. A ovu kafu ću morati da probam večeras dok budem blejala u ekran i gledala seriju, taman da se malo rasanim, haha. Odlično si napisala post!
    Elena <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. I ja sam pre par dana pocela PLL. A mislila sam da sam jedina :D

      Избриши
    2. Nema na čemu. A eto ja sam mislila da sam ja jedina, haha. Ne mogu da stignem da je gledam, prvu epizodu sam započela mnogo puta, a tek prekuče sam je završila. Uvek mi se ispreči neka. druga serija ili film. Sad ću biti istrajna, završiću tu seriju bez ikakvih prekida! A super je serija, realno.

      Избриши
  5. Kako mi zvuči poznato to buljenje u ekran! Divan post Luna kao i uvek. Friz kafa i sladoled...mmm

    Novi post : milicamihaela.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман19. јул 2015. 06:43

    ELENA I LUNA NA KOM SAJTU GLEDATE PLL???????????????????????????????????

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam gledala na programu popcorn time, ali sam imala problema sa ucitavanjem, pa sam pocela na sajtu gledajonline :)

      Избриши
    2. Анониман19. јул 2015. 11:20

      A JEL NEMAM OPASNOST OD VIRUSA????

      Избриши
    3. http://www.gledajsaprevodom.com/serija/pretty-little-liars <----- Ja gledam na ovom sajtu, besplatno je, sa prevodom i nemaš opasnost od virusa. :) Slobodno gledaj. :D

      Избриши
    4. Анониман20. јул 2015. 02:17

      HVALA VAM POMOGLE STE MI!POCELA SAM DA GLEDAM NA SAJTU STO JE ELENA DALA,ALI SE ZAHVALJUJEM I LUNI :))

      Избриши
    5. Анониман24. јул 2015. 02:14

      IZVINI LUNA ALI GDE JE TAJ SAJT GLEDAJONLINE?

      Избриши
  7. Vec duze vreme pratim ovaj blog, ali nisam nesto puno obracala paznju. A sada sam primetila da si jako talentovana i krenula sam da iscitavam sve ranije postove. Svaka cast.♥
    Na mom blogu su vlogovi pa pogledaj http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Slike su odlične. Volim da pijem hladnu kavu :)

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши