среда, 24. јун 2015.

Quick memo - summer morning



Kada su se u rano jutro zraci sunca probili kroz majušne rupice na roletnama... znala sam da sanjam, jer mi je soba sa zapadne strane, pa bi to značilo da je popodne i da sam prespavala ceo dan. No, hajde da se pravimo da me u svom tom imaginarnom blaženstvu nije prekinula dosadna i iritantna vibracija na telefonu, nego baš ti zamišljeni zraci sunca.
Bliži se podne, vreme je da pauziram skrolovanje po instagramu i doručkujem. Ooo, nemojte mi reći da ne doručkujete u ovo doba dana leti! Navlačim na sebe prvo što mi padne pod ruku, u ovom slučaju majicu od sinoć koja je mirisala na mešavinu znoja i mog omiljenog parfema. Znam, odvratna sam. Odvlačim se nekako do prodavnice koja se, hvala dragom Bogu, nalazi preko puta, pa su manje šanse da me neki od automobila poveze na šoferci dok sanjiva prelazim ulicu. Prodavačica me, kao i svako jutro, gleda pomalo čudno dok otkucava na pištalici moju kafu, kroasan i jutarnju dozu šećera.
Rasklapam baštenski stočić na sred travnjaka dok čekam da voda proključa. Zameštam se u stolicu, srkućem kafu i prelistavam novine. Tek sad dan može da počne!

30 коментара:

  1. Lepo opisujes :) i nasmejala si me oko sunca iznad :') mnogo fino pises i volela bih vise ovih postova ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, drago mi je da sam te nasmejala. Trudicu se da ih bude vise :)

      Избриши
  2. Super post. Bilo bi odlično kad bi pisala više takvih postova u kojima iznosiš direktno nešto o sebi ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Tea. Upravo to sam i htela da postignem ovim postom, kroz par pomalo budalastih recenica. Trudicu se da bude vise ovakvih postova :)

      Избриши
  3. Prelepo si opisala jutro. Volim ovakve postove ! :) ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno napisano zasita! Piši ćešće ovakve postove. :)<3

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepo. Bas divon pises i izuzetno si talentovana. Samo tako nastavi.

    ОдговориИзбриши
  6. Sjajno Luna, prelepo pišeš, to je nešto što sam ti već mnogo puta pisala. :) Slika je divna. <3

    ОдговориИзбриши
  7. Svaka ti cas,zaista imas talenta za pisanje,mislim da bi i spisak za kupovinu bio zanimljiv da ga ti napises :)

    ОдговориИзбриши
  8. Super post! Stvarno sam uživala čitajući, alii slika *---* Pa savršena je, stvarno imaš dara. *--*

    http://perfectionisboringblog.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман25. јун 2015. 07:42

    Divan post, jako lepo napisano. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Savetovala bih ti da pises ovakve postove,odnosno,vlogove,svaki dan,osim kad nemas neki drugi post u planu.Ovo je jako zanimljivo citati,po komentarima vidis i sama. :) U par recenica opisi dan,stavi,dovoljno je i jednu (SVOJU) sliku i tvoj blog ce biti...Savrsen.Od skoro citam tvoj blog,i stvarno je super!Mozemo nekad da uradimo zajednicki post,ili tako nesto.Ako mozes,daj mi tvoj mejl pa da te kontaktiram.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na predlogu, razmislicu o tome. Mislim da necu pisati svaki dan, iz razloga sto ne zelim da mi postovi budu nekvalitetni i da vremenom postanu obaveza, ali svakako cu se truditi da budu cesci.
      Imas sa desne strane gadzet sa mojom e-mail adresom. :)

      Избриши
    2. Nema na cemu. :) Ne razumem zasto bi ti postovi bili nekvalitetni ako pises vlogove.Naravno,kad se nista zanimljivo ne desava,ili kad imas u planu DIY post,ili bilo sta drugo,nemoj ni da pises svaki dan.Jako je zanimljivo citati vlogove,pogotovo ovakve tvoje.Dala si neki svoj pecat na taj 'vlog'.Zaista,sve pohvale!
      Videla sam tvoju e-mail adresu tek kad sam objavila komentar,javicu ti se.Inace,zaboravila sam da ti spomenem da sam blogerka,jos malo pa pet godina.Imam 1073 citalaca. :D Veliki pozdrav za tebe,tvoj blog je jako specifican i mnogo se izdvaja od svih blogova.Prvo dizajn je predivan,skroz jednostavan.Drugo,postovi...njih je milina citati.Trece,tvoja inteligencija i ljubav prema knjizevnosti,koja se oseca,prosto,dok se postovi citaju,je divna.Savetujem ti da nikada ne prestajes da pises,jer si veoma talentovana i taj talenat treba i da pokazes.Cudi me da te nisu pozvali da budes kolumnista u BRAVO casopisu. :)

      Избриши
    3. Hvala ti na ovako divnim recima. Zaista mi znaci da mi starija "kolegenica" uputi ovakve komplimente, haha :D
      Ostavi mi link svog bloga, molim te, bas bih volela da ga pogledam :)

      Избриши
    4. Hahah, ijaoo. Pocrvenela sam. <33
      Ne zelim da se, paa... Reklamiram? Moze li se tako reci? Da, moze. :D Pronadji sama moj blog, zovem se Elena, ako je od pomoci. :)
      Zato i komentarisem anonimno, par puta su me napali (kad sam komentarisala neanonimno) da sam nafurana blogerka koja ima slavu i koja se reklamira po slabijim blogovima, Boze.
      Tako da... Izvini, ali ne mogu opet da dozivljavam to. :D

      Избриши
    5. Zaboravila sam da spomenem! Kontaktiracu te ja preko mejla, dobices ga za par dana, pa ces videti koji je moj blog i tako to. Samo to necu da spominjem ovde, pa da izgleda kao da reklamiram svoj blog. :3333

      Избриши
    6. Znaci, ja ti se stvarno izvinjavam! Ovih dana sam u frci, uzasnoj! Imam 20 ispita u avgustu, i ucim, ucim i ucim po ceeo dan, bukvalno! Kontaktiracu te kad stignem, obecavam! Drago mi je sto me razumes, ako me razumes! <3
      Elena. <3

      Избриши
    7. Nema problema, Elena. Javi se kad stignes. :)

      Избриши
  11. Luna slucajno sam videla tvoj blog. Ne mozes verovati koliko mi se dopada. Cim sam videla kvalitet slika, nacin na koji ti pises... Sve to me je privuklo. Odd danas pa na dalje cu procitati sve tvoje postove koje nisam. ♥ Svakaa cast!! Najbolja si.

    Novi post; http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! Drago mi je da ti se svidjaju slike i tekstovi. Uzivaj! :)

      Избриши
  12. Odličan post, a i blog mi se mnogo sviđa. Ceo sam sad pročitala. Zanimljive ideje, volim diy projekte, sve pohvale :))
    http://destbeauty.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши