недеља, 25. јануар 2015.

PLAVI JANUAR - Top 5 proizvoda ovog meseca - Favoriti januara 2015.


Prvi mesec ove godine, januar, za mene je bio plavičast. Tačnije, poprilično plav. Volim ovu boju (naročito tirkiznu) i ona mi je obeležila drugu polovinu 2014. godine, a sada i sam početak ove 2015. Nekako se zadesilo da su pakovanja kozmetičkih proizvoda (naročito što se preparativne kozmetike tiče) bila plava, ne znam kako. Za danas sam izdvojila 5 proizvoda koje sam najviše koristila ovog meseca.



Balzam za usne je nešto što uvek imam kod sebe. Imam ih na desetine i u džepu od svake jakne mi stoji po jedan. Labello je moj omiljeni brend, a omiljeni balzam od Labella mi je HYDRO CARE. Ne samo ovog januara, uvek! Nije ni previše čvrts, a i ne topi se u džepu. Hidratantan je, a to je najbitnije. Miris mu nije jak, što mi se sviđa, jer mi jak miris "mazalica" za usne baš smeta. 


Iako je hydro care odlično radio svoj posao do sada, ovog meseca je omanuo, jer sam imala stvarno veliki problem sa suvim usnama. Odlučila sam da probam nešto novo, a u Lily-ju sam naišla na Labello LIP BUTTER ORIGINAL.
Volim groždjene masti, slatke su mi, ali nisu praktične jer mi ruke nisu dovoljno čiste da bih prstima nanosila balzam na usne. Ipak, od kako sam videla Labellov lip butter sa mirisom maline, imala sam želju da ga kupim. Problem je bio u tome što ja ne volim miris maline. Kada sam naletela na originalni miris kupila sam ga... i nisam se pokajala. Usne su mi se preporodile! Koristim ga samo kod kuće, zbog gore navedenog problema, ali je i to je dovoljno (jer kad ne mažem njega, tu je hydro care).


Ovog meseca sam, zbog skijanja, takodje imala problema i sa suvim rukama. Pošto nisam osoba koja svakodnevno maže ruke kremom, L'OCCITANE kremu, koju sam dobila kao poklončić uz ELLE, sam samo ostavila na polici, gde je strpljivo čekala dan kad sam morala da je probam. Kada je njenih pet minuta došlo na red, tako me je omađijala svojom ni previše gustom i masnom, a ni previše vodenkastom formulom i predivnim mirisom, da sam se pitala kako sam mogla da živim bez nje ranije. Zahvalna sam ELLE magazinu!


U postu u kome sam pisala o svojoj "skin care" rutini rekla sam vam da se umivam Dove sapunom. On mi je i dalje dobar, jer sadrži četvrtinu hidratantne kreme, pa mi ne isušuje kožu, a čisti je bolje od mnogih gelova i losiona koje sam probala. (GARNIER-ov gel za umivanje, na primer, mi je negativno uticao na kožu, izazvao je sitne bubuljice.) Ipak, odlučila sam da probam NIVEA WASH OFF gel, jer sa njihovom kozmetikom nikada nisam imala problema. Mnogo je bolji od svojih prethodnika u mom kupatilu. Kožu lepo očisti, a negativne efekte nisam primetila do sada. 


I za kraj, malo dekorative, malo stvarne plave boje. RIMMEL-ov BREAKFAST IN BED sam već ishvalila u jednom od prethodnih postova, tako da nemam šta da dodam sada. Boja za sva godišnja doba, ako mene pitate!

Ako ste probali neki od ovih proizdvoda, napišite mi svoje utiske u komentar!

18 коментара:

  1. Super ti je ideja ovo za plavu boju hehe.I ja ju volim.Isti slucaj je i kod mene sto se tice suvih usana,i uskoro cu kupiti taj lip butter,jer me straaasno zanima kako ce odraditi svoj posao.

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post. Meni je plava boja, takođe, omiljena. Slike su super. ☺
    teodorassmallworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Super post!
    Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda, ali verujem da su odlicni!☺♥

    http://beautytipsbymt.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Super post,a mnogo mi se svidja ovaj lak. :)

    http://jeleninkutak16.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicne slike. Stvarno bih zelela da isprobam lip butter. Dugo sam se premisljala oko njega. Sad cu ga sigurno uzeti. http://svetjednedevojke.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da sam ti pomogla da se odlucis (ako jesam). :)
      Iskreno ti ga preporucujem, jer sam ja stvarno izbirljiva kad su mazalice za usta u pitanju, a ovaj me odusevio. ;)

      Избриши
  6. Divan post. Obozavam Nivea proizvode. Fenomenalni su. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo je jedan od prvih postova ovakvog tipa koje sam pročitala. Vrlo si originalna, što mi se jako dopada! Ovaj post je savršen! A ja retko kad upotrebljavam tu reč, sem kada zaista to ne mislim. :D
    Imam lip butter od maline i prezadovoljna sam negom, baš mi budu mekane usne posle njega. Od Nivea proizvoda za lice koristim onaj gel za umivanje već pola godine i zadovoljna sam. :-)

    Poseti naš blog ako ti nije problem:
    girlyworld07.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na ovako lepim recima!
      Hvala ti i sto si podelila svoje utiske sa nama. :)
      Poseticu ;)

      Избриши
  8. Savršen post.Slike su ti odlične.Blog ti je supeer.


    http://alexandraworld15.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши