петак, 12. децембар 2014.

Šta pokloniti? // NY&C serija // Runa-Luna


Pronalaženje odgovarajućeg poklona ume da bude teško i zamorno, svi to znamo, zato vam ja dajem par predloga. Ne želim da smaram i zamaram uvodnim delom, tako da, predjimo odmah na suštinu.

Beautyholičarka:
Ovaj tip osobe, tačnije devojke, vodi računa o sebi i svom izgledu. Voli da se šminka, sredjuje...Poklonite joj set senki (preporučujem Aura smokey eyes set od 4 senke jer je veoma dobar, a i pristupačan), ili četkica (Aura set od 3 četkice u futroli), ili pak karmin. Ako voli da sredjuje nokte možete joj dati i set za manikir, turpiju i lak(ove). Sve što odaberete stavite u neseser, vežite mažnicu i to je to.


DIY-evac:
Osoba koja je zaludjena DIY projektima (aka Luna). Poklonite joj set raznobojnih papira, pištolj za lepak, rokovnik, ili čak planer/agendu, gde može zapisivati svoje ideje, washi traku, sticky notes ili bilo šta drugo što joj često zatreba.


Tech-osoba:
Okej, svi znamo da je mnogo teže naći poklon za muškarca nego za ženu. Pa, naredna ideja je pogodna za dečake, naročito one koji vole tehnologiju. Maskica za telefon ili tablet, slušalice ili čak objektiv za foto aparat, ako se osoba bavi fotografijom?



Knjigomoljac:
Ovo je lako! Osobi koja voli da čita poklonite dobru knjigu, šoljicu iz koje če dok čita srkati kafu, mirisnu sveću, ćebence, ili korpicu za odlaganje knjiga i časopisa.


And last but not least...
Poklon za svaku devojku, a naročito fashionistu. Kapica, šal, rukavice, grejači za uši ili bilo kakav aksesoar uopšte. Čak i ako birate poklon za osobu koja vam nije bliska, neutralan nakit će se slagati uz svaku kombinaciju, ne možete pogrešiti.



Nadam se da sam vam makar malo olakšala slatke muke i učinila ih više slađim, a manje mučnim. 

10 коментара:

  1. Sviđaju mi se ideje. Pomogla si mi da kupim poklon za brata. :)
    teodorassmallworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicne ideje jako mi se svidjaju slusalice ali ih koliko ja znm nema kod nas :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ih nigde vidjala, ali iskreno, nije mi ni zao. Radije kupujem kvalitetne nego lepe i popularne ;)

      Избриши
  3. ideje su odlične:-)
    www.christinnafashion.weebly.com

    ОдговориИзбриши
  4. super su idejee. <33

    pogledaj moj novi božićni post: http://perfectionisboringblog.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши