недеља, 2. октобар 2016.

Preporuka: film, facebook grupa, youtube kanal, aplikacija i piće

Današnji post posvećen je svima vama koji ste nalik meni. Ako volite da pogledate dobar film, zaludjeni ste instagramom, obožavate DIY projekte i uživate u svemu što sadrži čokoladu bacite pogled na listu stvari koje vam preporučujem.

slika sa pinteresta

FILM: A beautiful mind (Blistavi um)

Reći ću vam par stvari u kojima sam očajna: Pričanje viceva, štednja, unošenje vode u organizam (na bilo koji način) i prepričavanje filmova. Ja sam jedan od najvećih spoilera kada dodje do prepričavanja, tako da ću vam prepustiti da pročitate tekst sa Vikipedije.
"Blistavi um je biografska drama o matematičaru i nobelovcu Džonu Nešu. Film prati život Džona Neša, onaj kakvim je zabeležen, a koji počinje njegovim uspesima na fakultetu i nastavlja se visoko zapaženim naučnim radom, ali i onaj tajni, u kojem noćima radi za tajne službe vlade SAD, dešifrujući tajne sovjetske poruke u američkoj štampi."

FACEBOOK GRUPA: P.D.F. iliti predlagač dobrih filmova

Za ovu grupu mi je rekao, verovali ili ne, moja tata, koji ne zna ni kako se ulogovati na facebook. Kako god, grupa je namenjena filmoljupcima. Tamo možete pronaći dosta preporuka, a možete i postaviti pitanje, pa će vam, uvek ljubazni, članovi grupe dati svoj predlog.

YOUTUBE KANAL: The sorry girls

Dve devojke iz Kanade, Beki i Kelsi, su mesecima unazad moje omiljene youtube ličnosti. Uvek inovativne i kreativne nateraće vas da pomislite "Šta? To mogu sama da napravim?". Njihove ideje su uvek jedinstvene pa je ovaj kanal svakako vredan pomena. Takodje, na svom instagramu povremeno objavljuju kratke DIY-eve, pa bacite pogled i tamo.


APLIKACIJA: AirBrush

A sada, za sve ljubitelje (čitaj: zaluđenike) instagrama i bresprekorno belih fotografija - aplikacija koja će vaš feed podići na viši nivo. I opet kažem, ako ste kao ja, onda ste sigurno odgledali bar neki "How I edit my photos" video na youtube-u. Ako jeste, možda vam je aplikacija FaceTune poznata. Moje razočarenje kada sam shvatila da se ova aplikacija plaća me je nateralo da nađem besplatnu alternativu. U pitanju je aplikacija AirBrush koja vam pruža pregršt mogućnosti. Ja je, zapravo, ne koristim da bih korigovala išta na sebi, već alatku za izbeljivanje zuba koristim da izbelim belu pozadinu koja zna ponekad da ima neki žut ili plavi podton.

JELO/PIĆE: Balans + čoko protein šejk

Pored svih gore navedenih stvari u kojima sam loša tu je još jedna: održavanje stalne kilaže. Ja sam od onih "srećnika" koji mogu da jedu kolko hoće, a da se ne ugoje, ali zato uvek mogu još da smršam. Ako samo dva dana zaredom jedem manje nego inače - to će se odraziti na moju kilažu i izgled. Zato se trudim da unosim konstantnu količinu proteina (41-67g), i u tome mi pomaže ovaj šejk. Ima ukus kao čokoladno mleko, ali sadrži duplo više proteina.

P.S. Ovaj post je trebao da bude objavljen pre nedelju dana, dok sam ja bila na ekskurziji, ali sam zaboravila da podesim automatsko objavljivanje i izvinjavam se zbog toga.

6 коментара:

  1. Predivan post draga,pogledacu sve sto si navela zvuci zanimljivo <33!

    ОдговориИзбриши
  2. Super ideja za post. Film mi je prvo izgledao kao ljubavna prica ili nesto slicno ali kada sam procitala do kraja mislim da cu ga pogledati jer obozavam misterije trilere i horore ☺. Sto se YT tice idem sada da pogledam i da skinem aplikaciju. Extra su svi predlozi i hvala sto si ih poselila sa nama.

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je bas priginalan post. Na sve si mislika hehe :D
    Sve si nam lepo predlozila, a nama je jos samo da isprobamo tvoje predlige, koji se cine odlicnim na prvi pogled. :D
    Poseti:Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  4. Luna, odusevljen sam cinjenicom da ti je otac predlozio grupu! Pozdrav, Stefan Karadzic :)

    ОдговориИзбриши