недеља, 11. септембар 2016.

Trenutni (letnji) beauty favoriti

Septembar je period kada se moja ličnost deli na: "Želim da uživam u poslednjim danima leta" i "Jesi li završila? Ja imam sveće koje treba da palim, purpurne ruževe i mantile koje treba da nosim.". S druge strane, ovo je period kome se neizmerno radujem jer znam da će se uskoro rafovi dogerijskih brendova napunutu novom - jesenjom kolekcijom. Ali pre toga vam predstavljam svoje trenutne beauty favorite odnosno sve one proizvode koje sam volela tokom leta.



Ovu listu započeću proizvodom za anale. U pitanju je SEBA MED anti - pimple cream. Najveće oduševljenje i sve preporuke. Sastav ove kreme treba da smanji bubuljicu tako što kontroliše lučenje sebuma, a boja da neutrališe crvenilo. Meni je nijansa pretamna, ali ako imate tu sreću da vam odgovara, dobijate 2u1 proizvod.

Nastavljam sa preparativom, a na tom spisku, i to pri vrhu, svakako se nalazi Mixa micelarna voda. Ja ne vidim razliku izmedju nje i Eucerinove koja je skoro pa duplo skuplja. Koristim je za skidanje šminke i čak i vodootpornu maskaru skida bez trljanja, kopanja i mučenja kože oko očiju.

Sledeći proizvod mora biti Alverde deo-creme. Ako pratite moj blog neko (duže) vreme, znate da volim Alverde dezodoranse jer su prirodni i ne sadrže aluminijum. (Aluminijum u dezodoransima za žene je veeeoma štetan. Kroz mikroranice od brijanja ulazi u krvotok i može da dovede do raka dojke. Zato uvek pre nego što kupite dezodorans proverite sastojke.) Nedavno sam probala i njihovu deo kremu i čini mi se da je bolja od običnog spreja koji sam do sada koristila. Jedina zamerka je poklopac koji ne služi ničemu, s obzirom na to koliko lako spadne.

I poslednji iz grupe preparativnih proizvoda je Lush R&B maska za suvu kosu. Preporučila mi je prodavačica u radnji i dala mi da probam tester. Koristila sam je i kao leave-in i tako mi se dopala. Ima neki čudan i jak miris koji mi ne smeta, ali je svakako primetan.

Ne znam da li su korektori deo preparative ili dekorative, pa ću ga smestiti ovde izmedju. Govorim vam o Aurinom correct me korektoru koji savršeno prekriva podočnjake, ali i bubuljice i crvenilo. Dobila sam preporuku od drugarice, probala, i zaljubila se. Ne planiram da ga menjam.

Kada je reč o maskari, izbirljiva sam skoro kao po pitanju parfema. Imam kratke i guste trepavice, te mi treba maskara koja će ih produžiti i razdvojiti, a nikako slepiti. Teško je naći takvu, ali uspela sam. Maxfactor 2000 calorie je sada moja omiljena maskara svih vremena!

I za kraj kombinacija o kojoj me je puno vas pitalo - karmin iz prethodnog outfit posta. Ova kombinacija je moj favorit, ali isto tako i svaki od proizvoda. Rimmel cappuccino olovka za usne koju sam dugo merkala i Maybelline hydra extreme karmin u nijansi Pinky beige koju sam predugo tražila su savršen spoj. Sama olovka je kremasta i može se nositi preko celih usana kao karmin. A ruž... ruž je pravo osveženje posle mat ruževa koje sam navikla da nosim u poslednjih nekolko meseci. Zaista hidrira i stvara prijatan osećaj na usnama. Nije postojan kolko i mat ruževi, naravno, ali je osrednja postojanost sasvim okej uz olovku ipod.

Koji je vaš apsolutni favorit ovog leta? Koju maskaru mi preporučujete? 

9 коментара:

  1. Predivan post draga Luna,favoriti su super <33!Maskara koju ja koristim jeste Maybelline Push Up drama kao i Pupina Vamp i one su moji apsloutni favoriti,tako da ti ih od srca preporucujem <33!Slika je divna :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na preporuci. Yelim da probam Pupinu Vamp maskaru vec neko vreme. :)

      Избриши
  2. Obozavam kada vidim na naslovnoj tvoj novi post. Savrsen kao i uvek. Moj favorit je Nivea BB krema, savrseno se slaze sa moj tenom i prekriva sve ono sto ne zelim da se vidi. Preporucujem ti Rimmel scandaleyes reloaded maskaru za volumen zaista predobra, trenutno je ima na snizenju u lilly-ju

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam niveinu BB kremu i svidja mi se njena izuzetno dobra pokrivenost, ali mi je malo pregusta. Hvala na preporuci, probacu je cim mi se ukaze prilika :)

      Избриши
  3. Obozavam kada vidim na naslovnoj tvoj novi post. Savrsen kao i uvek. Moj favorit je Nivea BB krema, savrseno se slaze sa moj tenom i prekriva sve ono sto ne zelim da se vidi. Preporucujem ti Rimmel scandaleyes reloaded maskaru za volumen zaista predobra, trenutno je ima na snizenju u lilly-ju

    ОдговориИзбриши
  4. Meni su super svi proizvodi, a ocekivano, ruz mi se najvise dopada! :D
    Suoer post,m draga Luna, i odlicne recenzije. <3
    Poseti ako zelis:"Teen Queen"

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post . Proizovodi su odlični . Neke od njih sam koristila i stvarno su vrh . Na mom blogu je novi post , tako da možeš pročitati . Član sam tvog bloga , tako da bi mi bilo drago kad bi uzvratila?

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post . Proizovodi su odlični . Neke od njih sam koristila i stvarno su vrh . Na mom blogu je novi post , tako da možeš pročitati . Član sam tvog bloga , tako da bi mi bilo drago kad bi uzvratila?

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Super post! Neke sam proizvode koristila i super su. Na mom blogu je novi post , tako da možeš pročitati . Član sam tvog bloga , tako da bi mi bilo drago kad bi uzvratila?

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши