субота, 26. децембар 2015.

Pakovanje poklona!


Poslednji vikend u godini rezervisan je za pakovanje poklona i dekoraciju. Da, da, poslednji. #justprirodnajelkathings. Moja želja i prvobitna zamisao bila je da vam ovaj post "serviram" u obliku videa, ali nisam imala mogućnosti za to, pa vas zato zatrpavam sličicama.
Ponoviću, po ko zna koji put, da je pakovanje poklona jedna od mojih opsesija. Velikih opsesija. Baš, baš velikih opsesija. Toliko velika, da rolne ukrasnih, krep i pak papira više i ne mogu da se smeste u fioku ispod kreveta. Okej, shvatili ste...
Dakle, pošto propisno ispraznim novčanik i obezbedim papire, mašnice i satenske trake, napravim mesta na podu, sednem i ne ustajem dok ne završim. Telefon sa pinovima prikupljanim u toku prethodnih par meseci je u pripravnosti, ako zatreba inspiracija, zimska plej lista uključena, šolja puna. Let it glitter! Pak papir je popularan u poslednje vreme i svuda je - na Instagramu, Pinterestu, Tumblru. Ako se ipak desi da potrošim sve 3 rolne, uvek mogu da iskoristim braon kesu iz marketa. A ako ne to, crno-bele stranice Politike će se odlično slagari uz grančice smrče i braon konopac. A kad postane dosadno, krep papir u boji kajsije i zastavice od samolepljivih papirića stupaju na scenu. Par klasičnih mašnica od crvene satenske trake, pa sve to začiniti srebrnim markerom. Čisto sumnjam da bi neko na to ostao imun.















23 коментара:

  1. Divan post Luna!Na trenutak sam se osetila kao da sedim pored tebe i posmatram te,kako si lepo opisala...Dala si mi bas dosta ideja za pakovanje,jer se i ja trudim da to bude sto originalnije jer je i to vazan deo poklona.Ti si pravi majstor za pakovanje,sto se moze videti sa slika koje su takodje presavrsene!!!Svaka rec hvale je mala!Pisala sam post o idejama za poklone,pa pogledaj :).

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, Andjela! Ovakvi komentari su jedan od razloga zasto se i dalje bavim ovim, cak i kad naidje period kad nemam dovoljno vremena za blogovanje.
      Sto se tice poklona, ako je lepo upakovan, meni nije ni vazno sta je unutra, haha! Lepo pakovanje vec na prvi pogled ukazuje na to da je neko ulozio paznju i trud u taj poklon i u pravu si, zaista je vazno. :)

      Избриши
  2. Predivan post. Drago mi je da si se 'vratila' blogovanju. Nedostajali su mi tvoji postovi. :)❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. I meni je jako drago sto opet imam priliku da citam vase divne komentare :)

      Избриши
  3. Jao, Luna, ovo sve izgleda fenomenalno! Svaka ti cast! I na pakovanju i na slikama, carica si! :D
    Bombonica mi se najvise dopada, preprelreslatka jee! <3
    blogteenqueen.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Luna, predivan post! Baš si lijepo sve upakirala, a najviše mi se sviđa ovaj s krep papirom, super je!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Dopada mi se kako si sve to upakovala, ovo sa novinama stvatno izgleda jako lepoo, nikad ne bih rekla da bi moglo ispasti ovako kul

    ОдговориИзбриши
  6. Luna, pokloni su divno upakovani! Sve je tako prelepo, originalno, ideje pravog kreativca :) Nakon ovog posta dobila sam par ideja za pakovanje, pa ti se ovim putem zahvaljujem♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Jana. Drago mi je da te je ovaj post inspirisao. Ako budes napravila nesto slicno, posalji mi sliku u direct na instagramu :)

      Избриши
  7. Da li možemo d budemo brothers from another mothers?! Iste smo!! Bukvalno. I imas pravu jelku. O čemu ovde razgovaramo. Mi smo od danas sestre!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vrlo rado! Od danas je porodica Popovic bogatija za jos jednog clana, hahaha! :D

      Избриши
  8. Post je neverovatan!! I ja obozavam da pakujem poklone danas sam u Youmart-u kupila mnoogoooo poklona za celu porodicu i danas sam sa drugaricom pakovala!!

    cupcakeslife012.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Kakva divnoćaaa ☺
    Uvek uživam u tvojim postovima, tako je bilo i ovaj put. I da, dala si mi ideju za pakovanje poklona! :)

    Girly world

    ОдговориИзбриши
  10. Predivno je! Ja poklone za svoju porodicu tek pakujem, pa si mi dala ideju :)

    ОдговориИзбриши
  11. Divno, kreativno i sjajno napisano, kao i uvek :)

    ОдговориИзбриши
  12. Super post, slike su predivne! Ja sam najgora osoba za ovaj posao. Nemam strpljenja, ali uopšte, tako da je moj izbor ukrasna kesa i malo lepog papira na vrhu, da ne upropastim iznenađenje.☺♥

    http://mystyle77.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukrasne kesice uopste nisu lose, a mogu da izgledaju jos bolje ako ih napunis krep papirom koji viri iz nje ;)

      Избриши
  13. Novi sam pratilac ovog bloga I yanima me koliko imas godina? Inace stvarno divan post.XOXO

    ОдговориИзбриши