среда, 9. септембар 2015.

Desk must have // What's on my desk?



Seriju back to school postova sam zatvorila, stavila tačku i potpis u dnu. No, nešto mi nije dalo mira, pa sam, kao za svaki slučaj, prelistala svoju beležnicu još jednom. Na nekom papiriću prikačenom spajalicom, crvenim mastilom ispisan je naslov nikada napisanog posta. To me je nateralo da napišem još jedan, nazvaćemo ga post scriptum, post.
U međuvremenu mi je stigao mail od devojke sa bloga Just be who you want to be. Odlučile smo da napravimo collab baš na ovu temu. Ako ste s namerom kliknuli na ovaj post, onda nakon čitanja mog, pročitajte i njen post.


Prvi na listi je, svakako, kompjuter, odnosno laptop, koji koristim uglavnom za blog, razonodu, neke vannastavne aktivnosti, ređe za učenje. Odmah zatim i telefon, koji je, doduše, kad učim na airplane modu, ali volim da je i tada u mom vidokrugu. Kad ne učim služi mi za komunikaciju, proveravanje društvenih mreža i slušanje muzike. A kad smo kod muzike, tu su i slušalice.


Planer, odnosno agenda i notes u koji zapisujem sve što ne želim da zaboravim su takođe na stolu ili na polici iznad njega. Tu su i čisto beli papirići kada treba da se zapiše nešto u žurbi ili da se prikači spajalicom u notes. Čaša sa olovkama u svim mogućim (i nemogućim?) bojama i preslatka mala kutijica sa spajalicama se uz prethodne tri stvari podrazumevaju.
Neizostavne naočare koje nosim samo za čitanje su, priznajem, obično u rancu ili na nosu. Na stolu su kad ih skinem nakon učenja ili buljenja u ekran.


I na kraju, volim da u svojoj blizini držim balzam za usne i Nivea soft kremu, jer ne podnosim suve usne i ruke. Radi bolje hidratacije trudim se da uvek imam čašu (čitaj: teglicu) vode na stolu. I da, pijem je na slamčicu jer je zanimljivije.

Ovo je prvi collab koji sam uradila. Ako i vi imate ideju odnosno temu koja bi mogla da spoji vas i moj blog javite mi se na mail. 

23 коментара:

  1. Odličan post! Baš mi se dopadaju notes i planer! Zaista se divim tvom načinu pisanja i originalnosti, svaka čast! 👍

    zarinkutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Savrsen post i prelepe slike! Ni ja ne mogu bez balzama, koristim ga na svakih pet minuta. ♥:)x

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Cula sam da mayalice za usta izazivaju zavisnost, jer, ako bi prestala da ih koristis usta bi ti bila suva, pa bi opet pocela da bi ih zalecila. Ja ne bih da isprobavam :"D

      Избриши
  3. Jako mi je drago što smo uradile ovaj collab. Naravno, da ću priznati da je tvoj post bolji :D Jako lijepe slike :D ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je. Ovaj vid saradnje ima puno prednosti ali podrazumeva i puno odgovornosti, svidja mi se ;)

      Избриши
  4. Sjajan post! Imamo slične stvari na radnom stolu :D I isti sličaj je sa mojim naočarama. Ili u rancu ili na nosu :)
    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Slike su stvarno prelepe! Dopada mi se izbor proizvoda za negu lica

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Nesto osnovno za hidrataciju je neophodno mojoj suvoj kozi, a ovo su mi omiljeni balzam i krema :)

      Избриши
  6. Ma savrsenstvo jedno od posta... slike i tekst i čestitam na saradnji. Ali sta se sve moglo ocekivati od jedne razigrane Lune sa ovog divnog bloga...Predivno!!

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post, blog ti je divan! Imas prelepe slike, i lep nacin pisanja! Jako su ti lepe agenda i notes!

    ОдговориИзбриши
  8. Jesamm, prihvati me na fejsu, da te oznacim u statusu veze <3

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post, uglavnom držimo iste stvari na stolu. Slike su sjajne :)

    ОдговориИзбриши
  10. odličan post <3

    ako želiš pogledaj moj blog i učlani se http://veronicafashioncorner.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши