понедељак, 15. децембар 2014.

Pakovanje poklona! //NY&C serija // Runa-Luna

Ja vazda buljim u izloge, šetam od prodavnice do prodavnice, kupujem za sebe i druge, pa mi praznična kupovina nije naporna. Štaviše, uživam u njoj. Volim da biram poklone, a još više volim da ih pakujem. Ovaj vikend je bio rezervisan za to.
Pošto sam celo prepodne potrošila na kupovinu, ostatak dana sam provela u svojoj sobi, zarobljena izmedju kesa i ukrasnih papira. Dok sam, skoncentrisana na ono što radim i pažljivo birajući svaki detalji, umotavala kutije, pogled mi se na kratko zaustavio na foto-aparat koji je stajao na stolu pored. Što da ne, rekoh, hajde malo da škljocamo.
Iako nisam planirala da ove fotografije objavim, shvatila sam da će se ovaj mini post lepo nadovezati na prethodni. Zato su ovde dve ideje za pakovanje kozmetike.


U oba slučaja će vam biti potrebna teglica.


Prvi poklon je bio lak za nokte, tako da sam u teglicu stavila vatu (vi možete i tufere). Trebalo je da glumi sneg, ali meni to nije bilo dovoljno pa sam dodala i kuglice od stiropora (koje bi, u stvari, trebalo da budu cvetići O.o). 


U malu bočicu sam sipala aceton (radi reda, da bi poklon bio kompletan). I na kraju, turpijice (ja sam stavila ove za jednokratnu upotrebu, jer su male, vi možete i da icečete veliku turpiju) i naravno lakovi. 




Druga teglica je kombinacija kozmetičkih proizvoda-baby lips, eyeliner, sjaj za usne, olovka itd.Uskršnju travu koja je bila žute boje sam obojila zlatnim sprejem, stavila je u teglicu, a onda sa strane stavljala proizvode. 




P.S. Teglice možete ukrasiti crvenim ili zlatnim trakicama, šljokicama, nalepnicama... 

4 коментара:

  1. ovaj lak je savršenn <3

    http://inlorysworldblog.blogspot.com/
    http://perfectionisboringblog.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Ja bih u prvoj teglici umesto vate 'narendala' stiropor radi urednijeg izgleda, ali i ovako je kul:)
    Moram ti priznati da obozavam tvoj blog i da sa nestrpljenjem iscekujem tvoje nove postove. <3

    Poseti moj blog i zaprati me ako zelis: http://shineperfection.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To sam i ja htela da uradim, ali sam umesto toga stavila ove cvetice ili sta god to bilo. A vata je tu, jer je poklon lak, pa mi nekako idu zajedno ;)
      Hvala ti puno, Angelina! Novi post dolazi u petak i posebno sam uzbudjena zbog njega jer je moj omiljeni iz NY&C serije! <3

      Избриши