понедељак, 1. децембар 2014.

Decembarske odluke i obaveštenje...

Decembar je. Vau! Eto, to je moj komentar. Ne znam gde je i kad prošao novembar, nisam sigurna za celu 2014. godinu uopšte. Sve je nekako brzo prošlo. Sećam se, prvi januar ove godine, 00:04. Obećala sam sebi da će ova godina biti sjajna, srećna, najbolja. I bila je. Mnoge lepe stvari su se desile, upoznala sam divne ljude, posetila predivna mesta. Svakako ću je pamtiti kao jednu od najboljih.


Zato želim da proslavim završetak ove i u radosti dočekam sledeću, 2015. godinu. Da završimo ovu kako dolikuje i podstaknemo narednu da bude još bolja.
Napravila sam spisak stvari koje treba uraditi u decembru. Među njima su kupovina garderobe za novogodišnju žurku, kupovina dekora i materijala za pravljenje istog, zatim dekoracija cele kuće, pronalaženje poklona za prijatelje i porodicu, a i malo čašćavanje sebe na kraju meseca za odlično odrađen posao.

Sve mi ovo miriše na seriju New Year & Christmas postova, zato pratite blog, biće dosta ideja, DIY projekata, saveta, i dr. (MINIMUM jednom nedeljno).
*Prvi post iz NY&C serije dolazi već u petak. 

1 коментар: