среда, 1. октобар 2014.

Sećanje na leto-3 letnja proizvoda kojih se ne odričem ni u hladnim jesenjim danima!


Ne volim jesenje palete boja lakova za nokte! Volim odeću u jesenjim tonovima i jesenju modu uopste, zbog slojevitog oblačenja, ali sa činjenicom da nokte treba da mažem dosadnim nijansama braon, sive i crvene boje ne mogu da se pomirim. Pa ljudi, nokti su jedina svetla tačka u predstojećim hladnim danima ispod tmurnog neba i tamnog kišobrana! Ruke gore svi oni koji su za lepu plavu nijansu Rimmel-a, kao što je 873 breakfast in bed, i u ovim jesenjim danima!


Ustvari, ako se ja pitam, ova nijanasa laka je pogodna za sva godišnja doba: dovoljno svetla za zimu, dovoljno pastelna za proleće, a opet boja je dovoljno intenzivna i za leto. Moram da priznam i da sam malčice opsednuta plavom bojom u poslednje vreme, što je razlog više da se zaljubim u ovaj lak.

 S druge strane, bordo i nude ruževi mi baš odgovaraju. Volim ih, ali koristim poslednje, koliko-toliko, vedre dane da se uz Baby lips pink punch setim na leto. Pink usne i miris žvake (ne znam za vas, ali meni on miriše na dečije žvake) kao da odišu morskom svežinom.


I poslednji letnji detalj u prvim jesenjim danima- odavno zaboravljeni i slučajno pronadjeni I Love Musk parfem. Miriše na 7 sati ujutru i mamu koja me budi za školu. Miriše na septembar neke dve hiljade i šeste ili sedme. Miriše na detinjstvo!

Eto, ja očigledno ne mogu bez veselih boja i mirisa. Bez njih to jednostavno nisam ja. Imate li i vi neke proizvode koje koristite bez obzira na godišnje doba? 

2 коментара:

  1. Blog ti je odličan! ^-^
    Učlanila sam se, možeš se i ti učlaniti u moj blog? http://mylifeasmilaxoxo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim jedan Avonov lak za nokte, neobicno plava boja, malo tamnija nego ova tvoja, jako simpaticna. Bez njega ne mogu da zamislim svoj zivot, bukvalno. Koristim ga u svako godisnje doba. <3

    ОдговориИзбриши