недеља, 12. октобар 2014.

Foto beležnica: moja radna nedelja

Dok se sveske, knjige, beleške i druge hartije slažu na beskrajnu gomilu, meni glava stoji iza objektiva. I u ovoj nedelji prepunoj obaveza pronadjem vreme za relaksaciju. Mir i tišina. Čuje se samo škljocanje fotoaparata i poneki šum dok montiram "modele". Par fotografija dnevno nije na odmet, naročito ako vam to pričinjava zadovoljstvo koliko i meni.
Pa, pošto su se slike nagomilale i ne služe ničemu, kad-kad neka prošeta do mog instagram naloga ili neke table na pinterestu i to je to, odlučila sam da ovonedeljne fotografije podelim sa vama. Možda nekoga inspirišu...

Ponedeljak:

Dok se moj Kitkat  brčka u kapućinu, ja se organizujem koliko mogu i svoje misli prenosim na papir. Organizujem svoje vreme i svoje obaveze. Zavidim mu...


Utorak:

Ovo su stvari bez kojih ne bih uspela da preguram dan. Eto, priznajem. Zavisnik od telefona i muzike, sujeverna, pa ne mogu bez srećne narukvice, ne podnosim ružan miris i suve usne. Da, to sam ja. 

Sreda:

Tufnaste pantalone, OVS bela majica, Monto Bene teksas jakna i bele starke, koje toliko volim i toliko nosim da više nisu bele, haha. Like it!

Četvrtak:

Ovaj četvrtak započela sam radno. Uz kafu, naravno. Potrebna mi je dovoljna doza kofeina da se pregura dan...

Petak:

A petak? Petak je dan za opuštanje. Pored reke? Što da ne. Žubor vode koji se ponavlja i ponavlja i ponavlja jednostavno opušta. Preporučujem vam ovakav vikend!

Želim vam lep početak radne nedelje! Pozdrav do sledećeg vikenda! 

5 коментара: